Yritysvalmennus

”Rakastan yrittämistä siksi, että siinä on kyse ihmisten välisestä kanssakäymisestä. Liiketoimintaa eivät harjoita yritykset, vaan aina ihmiset.”

-Risto Siilasmaa

Entäpäs, jos yrityksen hyvä tulos syntyykin hyvinvoinnista ja hyvästä fiiliksestä? Siitä, että työntekijät kokevat olevansa arvokkaita ja arvostettuja? Siitä, että he viihtyvät työssään ja auttavat kehittämään parempia tuotteita ja saavat asiakkaita viihtymään paremmin yrityksen tuotteiden ja palvelujen parissa?

 

Työyhteisövalmennuksissa pysähdytään muutamiksi hetkiksi niiden asioiden äärelle, jotka auttavat meitä tekemään fiksumpia päivittäisiä valintoja. Jotka auttavat meitä elämään ihmisiksi niin töissä kuin kotona. Pienen työyhteisön kehittäminen ei välttämättä vaadi isoja investointeja. Se vaatii sitä, että ollaan tietoisia siitä mistä asiasta halutaan lähteä liikkeelle.

 

Tämä asia voi olla vaikka parempi työilmapiiri, kunnioittavampi kommunikointi, parempi asiakaspalvelu. Teidän tarpeidenne pohjalta lähdetään miettimään yhdessä sopivaa koulutuspakettia. Paketti voi olla yhden kerran pituinen tai se voi käsittää useampia koulutuskertoja. Sen mukaan mikä on yritykseni tarve ja minkälaiset resurssit teillä on käytettävissänne.