Näyttökuva 2018-7-23 kello 20.36.32.png

Kirsistä

Nainen näiden nettisivujen ja KoulutusKikka-valmennusyrityksen takana on Kirsi Jarkkola. Pitkän linjan K-ruokakauppias, joka vuosia sitten lähti etsimään ratkaisuja ilottomalta ja uuvuttavalta tuntuvaan yrittäjän arkeen. Kirsi aavisti, että elämää voisi elää myös iloisemmalla ja kevyemmällä tavalla. Kirsillä ei kuitenkaan ollut käsitystä siitä miten tuo mukava elämä vapaapäivineen onnistuisi yrittäjältä, jolla tuntui olevan koko ajan 10 keskeneräistä asiaa hoidettavana. Ja aina jossakin joku tulipalo sammutettavana.

 

Kirsi lähti etsimään vastauksia kirjoista, kursseilta ja ystäviltään. Kirsi sovelsi näitä saamiaan oppeja ja tekemiään oivalluksia omaan elämäänsä. Pikku hiljaa askel askeleelta alkoi tapahtua muutoksia. Koko elämä yritystoiminnan pyörittämisineen oli muuttunutkin mukavaksi. Kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa on paljon aiempaa helpompaa ja vaivattomampaa. Hankalat tyypit ympäriltä olivat kadonneet. Omien töiden delegointi oli helpompaa ja Kirsiltä jäi aikaa myös omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kirsillä oli tunne, että oma työyhteisö voi paremmin ja teki työtä aiempaa paremmalla fiiliksellä. Hyvä fiilis tarttui myös asiakkaisiin ja näin hyvää ruokkiva kehityksen kehä on ollut pyörimässä jo vuosien ajan.

 

Näiden omien isojen oivallusten ja positiivisten kokemusten innoittamana syntyi KoulutusKikka - valmennusyritys. Halusta jakaa hyvän työyhteisön ja hyvän elämän ilosanomaa myös muille kuin lähipiiriin kuuluville ihmisille. Kirsillä on kyky rakentaa työyhteisön hyvinvointia lempeän vahvasti: konkretian ja omien esimerkkien kautta. Kirsi osaa luoda hyväksynnän ja ilon ympäristön, jossa uusien asioiden omaksuminen on helpompaa.

 

Hyvinvointi ei nimittäin ole pelkkä kiva sana, vaan konkreettisia jokapäiväisiä fiksumpia valintoja hyvän puolesta. Kirsi on läsnä ja kuulee olennaiset asiat. Kirsi kouluttaa tavalla, joka luo merkityksellisyyden tunteen, luottamuksen ja toiveikkuuden uusista mahdollisuuksia ja viisaammista elämän valinnoista. Inhimillisesti ja kokonaisvaltaisesti. 

Kirsi Jarkkola

Valmentaja ja kouluttaja

K-kauppias

KTM

Elämäntaidon valmentaja 

Master Life Coach

EIF enneagrammiohjaaja

NLP Advanced Master Practioner

120418-061.jpg